El Cercle d’Educació Autonòmic de Podem va celebrar la seua assemblea a Petrer Podem Petrer

El diumenge 9 de setembre, es va celebrar l’assemblea periòdica del Cercle d’Educació del País Valencià en Ca la morada. Com de costum, el Cercle d’Educació es reuneix cada vegada en una de les tres províncies de la comunitat, per a realitzar les seues assemblees, i aquesta vegada era el torn de la província d’Alacant, per la qual cosa van prendre la decisió de fer-la en la seu de Podem situada a Petrer.

A aquestes assemblees acudeixen especialistes i agents involucrats en el sistema educatiu de tot el País Valencià per a debatre i treballar les propostes en matèria d’educació que posteriorment se portaran a les Corts a través dels diputats de Podem.

En l’assemblea, el debat principal es va centrar en la modificació de la llei que regula els consells escolars, tema que actualment s’està treballant en les Corts i en la qual Podem pretén que els consells siguen més participatius, democràtics i oberts a la societat.

Per a acabar, es va fer un balanç de la situació educativa a Petrer i es va realitzar un taller formatiu a càrrec d’Alfonso Martínez, professor i membre del consell escolar a Alberic, en el qual es va abordar el valencià com a llengua vehicular d’ensenyament.

El Cercle de Podem Petrer se sent orgullós i satisfet d’haver sigut amfitrió d’aquesta assemblea tan important, agraint al Cercle d’Educació Autonòmic l’elecció de la seua seu per a dur-la a terme, i recorda que Ca la morada està obert a tota la ciutadania que vulga participar.

0 COMENTARIOS
img
Sí-Podem
BLOGGER
PERFIL

Escribe un comentario

    Tu email no será publicado. Campos requeridos marcados con *

    Cancel reply

0 comentarios