La SUP oferta el curs de Valencià B2

La SUP oferta el curs de Valencià B2

La Seu Universitària de Petrer ofereix un curs de Valencià B2 que s'impartirà del 10 de febrer al 28 de març. El termini d'inscripció romandrà obert del 22 al 27 de gener

Amparo Blasco Gascó / El Curs de Valencià B2 és la primera activitat de formació que la Seu Universitària de Petrer ha programat per a aquest any 2020. Un curs que es desenvoluparà tots els dilluns i dimecres del 10 de febrer al 28 de maig, de 18.00 a 20.00 hores, en el Centre Municipal Espai Blanc.

El director de la Seu Universitària, Pedro Payá, ha subratllat que per a matricular-se és obligatori realitzar, prèviament, una inscripció prèvia que es podrà formalitzar del 22 al 27 de gener, via telemàtica, accedint a la web de la Seu Universitària o en la web del Servei de Llengües de la Universitat d'Alacant.


Quant al preu de la matrícula, ha apuntat que és de 50 euros per a l'alumnat de la Universitat d'Alacant, de 60 euros per a les entitats sense ànim de lucre o amb conveni amb la UA i de 80 euros per al públic en general.
Ha afegit que la matrícula inclou el dret a presentar-se als exàmens de la Comissió Interuniversitària d'Estandardització i Acreditació de Coneixement en Valencià que té la mateixa validesa que la Junta Cualificadora de Valencià.

0 COMENTARIOS

Escribe un comentario

    Tu email no será publicado. Campos requeridos marcados con *

    Cancel reply

0 comentarios