Presentació del llibre “Des del Sud Valencià”, de Tudi Torró

Presentació del llibre “Des del Sud Valencià”, de Tudi Torró

L'acte es durà a terme el 22 de març a les 20.00 h en el Centre Cultural

La directora territorial d'Educació i fóra inspectora d'Educació, Tudi Torró, tria Petrer per a presentar el seu llibre 

Maite Román CanoLa directora territorial d'Educació i ex inspectora d'Educació, Tudi Torró, presentarà a Petrer el seu llibre “Des del Sud Valencià”. Serà el pròxim 22 de març a les 20.00 hores en el Centre Cultural i ho farà Vicent Brotons, autor de part del pròleg. Aquesta publicació és un recopilatori de 61 articles publicats en la revista “All i oli” del sindicat de treballadors de l'Educació de Pais Valencià en els quals denuncia i reflexiona sobre els problemes educatius.

La regidora d'Educació, Silvia Rodríguez, al costat de Vicent Brotons, han sigut els encarregats aquest matí d'anunciar l'acte de presentació d'aquest llibre de Tudi Torró, persona de la qual l'edil de l'àrea ha dit considerar com a valenta i gran defensora de l'educació pública en la nostra comunitat autònoma.


Per la seua banda, Vicent Brotons, s'ha referit a l'autora com una gran coneixedora de l'educació, i molt concretament en la nostra comarca, i per aquest motiu acceptara el suggeriment de presentar el seu llibre en la nostra població.

També ha subratllat el fet que Torró siga una persona que denuncia d'una manera valenta sobre els problemes educatius, que creu en la utopia d'una educació pública de qualitat, sobretot per haver viscut d'una forma impactant tant la crisi econòmica de principis d'aquest segle i el desmantellament de l'ensenyament públic dut a terme des d'alguns poders públics.

Un llibre de vocació col·lectiva que inclou situacions concretes i una estructura per blocs prologades per diferents persones, entre elles el propi Vicent Brotons. En definitiva, un llibre molt singular i participatiu.

0 COMENTARIOS

Escribe un comentario

    Tu email no será publicado. Campos requeridos marcados con *

    Cancel reply

0 comentarios